Πέργαμος

Πήρε το ντέρμπι και έπιασε κορυφή η Πέργαμος

Νικήτρια στο ντέρμπι των πρωτοπόρων αναδείχτηκε η Πέργαμος, η οποία νίκησε με 1-3 τον Ασπάλαθο στα Νεροκούρου, "σπάζοντας" το αήττητό του, ενώ παράλληλα ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας της Γ' κατηγορίας Χανίων.

 

Η ομάδα του Κώστα Σταυρουλάκη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Λέκκα στο 22' (με τον Ασπάλαθο να έχει και δοκάρι στο 20' με τον Καριμπίδη) κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 42' με τον Ζιντιρίδη, που είχε και αυτός δοκάρι, λίγο αργότερα στο 30ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος η Πέργαμος πέτυχε την απόλυτη ανατροπή με γκολ του Δημητρίου στο 70', ενώ "κλείδωσε" τη νίκη με τον Βαρδάκη στο 80ο λεπτό, για το τελικό 1-3.

Μάλιστα για τον Ασπάλαθο αναγκάστηκε να κάτσει κάτω από τα δοκάρια ο Ρεβύθης, καθώς είχαν γίνει δύο αναγκαστικές αλλάγές μέχρι τις αρχές του β' μέρους.

Ασπάλαθος: Χριστάκης (21' λ.τρ. Θεοχαρόπουλος), Ρεβύθης, Γρηγοριαδης, Παπαδογιαννάκης, Βόκας, Καρούσος (47' λ.τρ. Νικολάου), Καραμούτσος, Μανώλης (77' Θεοδωράκης), Καριμπίδης, Παππάς, Λέκκας

Πέργαμος (Κώστας Σταυρουλάκης): Σταυρουλάκης, Ορφανουδάκης, Λουγιάκης, Βροντάκης, Βαρδάκης, Πάτερος, Δροσινός, Δ. Βουρδουμπάς (68' Δημητρίου), Δανιήλ (55' Α. Βουρδουμπάς), Ζιντιρίδης (85' Τσακίρης), Τσαγκαράκης (65' Χωραφάκης)