Γενικά Θέματα - Τοπικά

Ανακοίνωσε τις πρώτες τέσσερις μεταγραφές

Τέσσερις νέες μεταγραφές ανακοίνωσε ο Κρ. Αστέρας, ο οποίος την Πέμπτη (25/7, 16:30) πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση στο γήπεδο της Μον. Ελιάς.

Ειδικότερα, η ομάδα από το Βαμβακόπουλο ενισχύεται με τους Γιάννη Ντόκο (από Αμιλλα), Γιώργο Κουτσοδόντη (επέστρεψε), Ανδρέα Μαστραντωνάκη (επιστροφή από Παλαιόχωρα) και Ανδρέα Γαρυφαλή (από Κορωνίδα), που θα φορέσει και αυτός ξανά τη φανέλα της ομάδας.

Παράλληλα, γίνεται γνωστό ότι ανανέωσαν οι όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην των Γ. Μανωλεδάκη και Θοδ. Ασκητίδη, που ανακοινώθηκαν ήδη από τον Αρη Σούδας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο ΑΠΣ Κρητικός Αστέρας ανακοινώνει τις πρώτες μεταγραφές για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Πρόκειται για τους Γιάννη Ντόκο (από Αμιλλα), Γιώργο Κουτσοδόντη (επέστρεψε), Ανδρέα Μαστραντωνάκη (από Παλαιόχωρα) και Ανδρέα Γαρυφαλή (από Κορωνίδα), τους οποίους και καλωσορίζει.

Επίσης, γίνεται γνωστό ότι στην ομάδα μας παραμένουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην των Γ. Μανωλεδάκη και Θοδ. Ασκητίδη, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους.

Ενημερώνουμε τέλος ότι η πρώτη προπόνηση για τη νέα χρονιά θα διεξαχθεί την Πέμπτη 25 Ιουλίου στις 16:30 στο γήπεδο της Μον. Ελιάς».

karta antonis garden