Γενικά Θέματα - Τοπικά

Καλαμαρίδης: Ενας πολύ όμορφος κύκλος για μένα ολοκληρώθηκε στον Κρ. Αστέρα

Εκτός από τους Μανωλεδάκη και Ασκητίδη, παρελθόν για τον Κρητικό Αστέρα αποτελεί ένας ακόμη ποδοσφαιριστής. Πρόκειται για τον Γιώργο Καλαμαρίδη.

Ο 18χρονος τερματοφύλακας που ήταν βασικό στέλεχος τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, πραγματοποιώντας αρκετά καλές εμφανίσεις, δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα από το Βαμβακόπουλο, καθώς κατάφερε να γράψει πολύ καλά στις πανελλήνιες εξετάσεις κι έτσι φεύγει φοιτητής εκτός Χανίων. Μάλιστα ο σκοπός του είναι να συνεχίσει το ποδόσφαιρο στο μέρος όπου θα βρίσκεται τα επόμενα χρόνια.

Ο Καλαμαρίδης απέστειλε γραπτή δήλωση στο athlitiko, ευχαριστώντας τον Κρητικό Αστέρα για την συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια, ενώ στέκεται στη σεζόν που ολοκληρώθηκε όπου ο ίδιος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του.

Να σημειωθεί ότι ο Καλαμαρίδης για να μη χάσει τη φόρμα του μέχρι να κατασταλάξει για τη νέα ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του θα ξεκινήσει προετοιμασία με τον Αρη Σούδας.

Ειδικότερα, η γραπτή δήλωση από τον νεαρό Χανιώτη τερματοφύλακα είναι η εξής:

«Με την ευκαιρία της έναρξης μιας νέας εμπειρίας που ξεκινά με τις σπουδές μου εκτός Χανίων, θέλω να επισημάνω ότι ολοκληρώθηκε ένας πολύ όμορφος κύκλος για μένα στην ομάδα του Κρητικού Αστέρα. Ειδικότερα αυτή η χρονιά ήταν πολύ σημαντική γιατί ήμουν μέλος μιας ομάδας που κατάφερε να χαράξει μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, το γεγονός ότι ο προπονητής μου με επέλεξε για βασικό τερματοφύλακα, αυτό με χαροποιεί ακόμη περισσότερο για όλα όσα πετύχαμε.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κρητικό Αστέρα για όλα όσα μου πρόσφερε, τη διοίκηση, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου για όλα όσα περάσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια, όσο για μένα, δεν θα σταματήσω το ποδόσφαιρο, αλλά θα προσπαθήσω να αγωνιστώ σε ομάδα από την πόλη που θα είναι οι σπουδές μου.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους!

Γιώργος Καλαμαρίδης».

karta antonis garden