Γενικά Θέματα - Τοπικά

Πέμπτη μεταγραφή ο Μαραντόν - Ευχαριστεί Καλαμαρίδη

Μετά από πέντε χρόνια προσφοράς στον Απόλλωνα, ο Γιάννης Μαραντόν, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Κρητικό Αστέρα. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ανακοινώθηκε από την ομάδα του Βαμβακόπουλου, αποτελώντας την 5η προσθήκη για την καλοκαιρινή περίοδο.

Επίσης, ο Κρητικός Αστέρας ευχαριστεί τον Γιώργο Καλαμαρίδη για τις υπηρεσίες που πρόσφερε, κάνοντας ειδική αναφορά στην περασμένη περίοδο, όπου ο 18χρονος τερματοφύλακας αγωνίστηκε βασικός κάτω από τα δοκάρια, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Η ανακοίνωση από τον Κρητικό Αστέρα έχει ως εξής:

«Ο ΑΠΣ Κρητικός Αστέρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον Γιάννη Μαραντόν. Το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα πρόσφερε τις υπηρεσίες του από το 2014 στον Απόλλωνα, ενώ ακόμη έχει αγωνιστεί σε Παγχανιακό, Γρανίτη, Αστέρα Μανολιόπουλου και Δόξα Παχιανών. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο.

Παράλληλα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Γιώργο Καλαμαρίδη για την προσφορά του στην ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια. Ειδικότερα τη σεζόν που τέλειωσε, κέρδισε άξια μια θέση βασικού κάτω από τα δοκάρια, συμβάλλοντας σημαντικά στην καλή πορεία της ομάδας μας».

karta antonis garden