Γενικά Θέματα - Τοπικά

Ο "χάρτης" των τοπικών κατηγοριών

Επειτα από την επικύρωση των βαθμολογιών από την ΕΠΣΧ το athlitiko κάνει μία πρώτη καταγραφή των ομάδων που θα στελεχώνουν τη νέα σεζόν τις τοπικές κατηγορίες.

Η καταγραφή να σημειωθεί ότι γίνεται βάσει των βαθμολογιών και των επικυρώσεων που προέκυψαν. Υπάρχει πιθανότητα για αλλαγές στις κατηγορίες, αφού εκκρεμεί να οριστικοποιηθεί η απόφαση του Πανακρωτηριακού για συμμετοχή στην Α' Κατηγορία, κάτι που θα φέρει εξελίξεις και στην ΕΘΚ που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στη Β'.

Αν επισημοποιηθεί η κενή θέση από τα Χανιά στον κρητικό όμιλο της Γ' Εθνικής τότε το "μπαλάκι" θα πάει στον Απόλλωνα που επίσημα το έχει "ρίξει" ήδη στη Σπάθα, η οποία εξετάζει τα δεδομένα που υπάρχουν για να δει - όταν και αν έρθει η σειρά της - αν δηλώσει συμμετοχή στην παραπάνω κατηγορία. Σε περίπτωση που ομάδα από το τοπικό πάρει τη θέση του Πανακρωτηριακού και δεν "κατέβει" στην Α' η ΕΘΚ τότε ελπίδες ανόδου υπάρχουν και για τον Θησέα, αφού θα έχει "αδειάσει" θέση στην Α' ΕΠΣΧ, κάτι που σημαίνει ότι και στη Β' ΕΠΣΧ ενδεχομένως δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής στον 3ο της βαθμολογίας της Γ' (Δάφνη). Σε αυτό το ενδεχόμενο η Γ' Κατηγορία που αυτή τη στιγμή (αν δεν υπάρξουν νέες ομάδες ή συμμετοχή ομάδων που ήταν ανενεργές τα τελευταία χρόνια) έχει 8 ομάδες θα μείνει με 7. Να σημειωθεί ωστόσο ότι ακόμη και κενές θέσεις να προκύψουν σε κατηγορίες η ΕΠΣΧ είναι αυτή που θα αποφασίσει αν θα καλυφθούν τα κενά. 

Με βάση όμως τα τωρινά δεδομένα και μέχρι να επιβεβαιωθούν τα παραπάνω ο "χάρτης" των τοπικών κατηγοριών έχει ως εξής:

Α' Κατηγορία
Απόλλων
Σπάθα
Μινώταυρος
Ηρακλής Νεροκούρου
Ικαρος Μουρνιών
Γρανίτης
Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ
Δόξα Παχιανών
ΑΕ Κυδωνίας
Τιτάν
Θύελλα Καλάθενων
Χάλης
Ιδομενέας
Αστέρας Χαλέπας
ΕΘΚ
Κορωνίδα

Β' Κατηγορία
Θησέας
Ποσειδών Τσικαλαριών
Ηφαιστος
Απτερα
ΑΠ Σούδας
Ιωνία 2000
Υρτακίνα
Ποσειδών Καμισιανών Ραπανιανών
Ροδωπού
Νέος Σαμψών
Πέργαμος
Ασπίδα
Αμιλλα
Καλτσέτο
Αρης Βουκολιών
Νέος Κισσαμικός

Γ' Κατηγορία
Δάφνη
Νέοι Μινωταύρου
Κουμπές
Ασπάλαθος
Σφακιά
Ατρόμητος Μάλεμε
Γαλατάς
Τάλως

 

karta antonis garden