Γενικά Θέματα - Τοπικά

Το πλάνο για την αναδιάρθρωση των τοπικών κατηγοριών

Σε αναδιάρθρωση των τοπικών κατηγοριών θα προχωρήσει η ΕΠΣ Χανίων λόγω των δεδομένων που δημιουργήθηκαν. 

Οπως αναφέρθηκε από τον πρόεδρο της Ενωσης η αρχική σκέψη που υπάρχει είναι να γίνει με 18 ομάδες η Α' Κατηγορία, αλλά θα πρέπει σε αυτό το ενδεχόμενο να υποβιβαστούν τέσσερις ομάδες για να επανέλθει ο αριθμός των 16 τη σεζόν 2021-2022. 

Από την επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΣΧ ο Μιχάλης Κουλιεράκης (Β' αντιπρόεδρος) σημείωσε ότι από τις δηλώσεις συμμετοχής θα εξαρτηθεί ο αριθμός των ομάδων σε κάθε κατηγορία. Οπως είπε ενδεχομένως να υπάρξει ενοποίηση της Β' και της Γ' Κατηγορίας και να υπάρξει Β1 και Β2 όμιλος, μόνο για μια σεζόν όμως αφού από την επόμενη θα πρέπει να επιστρέψουν οι κατηγορίες ως είχαν. Επίσης πρόσθεσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιες νέες ομάδες για τη Γ' Κατηγορία. 

Ο αριθμός των ομάδων σε κάθε κατηγορία ωστόσο τονίστηκε ότι θα εξαρτηθεί από τις δηλώσεις συμμετοχής αλλά στην Α' Κατηγορία και από το τι θα γίνει με τον Πανακρωτηριακό. Αν δηλώσει συμμετοχή στη Γ' Εθνική ή αν βρεθεί ομάδα να καλύψει το κενό που φαίνεται ότι θα αφήσει. 

Να σημειωθεί ότι όπως επισημάνθηκε θα παραταθεί ο χρόνος έναρξης των πρωταθλημάτων για να υπάρχει περισσότερος χρόνος προετοιμασίας των ομάδων, ειδικότερα των χαμηλότερων κατηγοριών.

Εγκρίθηκαν ομόφωνα διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της ΕΠΣΧ- "Ερχεται" αναδιάρθρωση

 

karta antonis garden