petra

Γ' ΕΠΣ Χανίων

Εκλεισε η χρονιά για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καλτσέτο (pics)

Ολοκληρώθηκε και επίσημα η χρονιά για την Ακαδημία Ποδοσφάιρου Καλτσέτο που πραγματοποίησε την γιορτή για τη λήξη της φετινής σεζόν.

Σε μία όμορφη και ζεστή βραδιά βρέθηκαν στην εκδήλωση όλα τα τμήματα της Ακαδημίας και η ανδρική ομάδα ενώ πραγματοποιήθηκαν και διάφορες βραβεύσεις τις οποίες είχε επιμεληθεί η ομάδα.

Απαντες είπαν με αυτό τον τρόπο καλό καλοκαίρι και ανανεώσαν το ραντεβού για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Η ανακοίνωση από το Καλτσέτο είναι η εξής:

Στο τέλος της και τυπικά έφτασε η ποδοσφαιρική χρονιά 2018-19 για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καλτσέτο. Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης παρουσία των τμημάτων της αλλά και της ανδρικής ομάδας.

Στον "Πολυχώρο Καφέ-Λίμνη" στην Αγυιά, μέσα σε ευχάριστο και ζεστό κλίμα όπου έδωσαν μεταξύ άλλων το παρών και αρκετοί γονείς, διεξήχθη η εκδήλωση, η οποία ήταν γεμάτη βραβεύσεις και όχι μόνο.

Η χρονιά κλείνει έτσι με άκρως θετικό πρόσημο για όλες της ομάδες του συλλόγου, με τα τμήματα της Ακαδημίας να παρουσιάζουν ένα αξιόλογο πρόσωπο αγωνιστικής συμπεριφοράς μέσα στο γήπεδο.

Επιστέγασμα του οικοδομήματος η κατάκτηση του τίτλου της Γ΄ ΕΠΣΧ για τους Άνδρες και οι πολύτιμες εμπειρίες που αποκόμισαν με αυτό τον τρόπο σε πολύ μικρή ηλικία οι νεαροί ποδοσφαιριστές της.

Να σημειωθεί και η εξαίρετη συμπεριφορά και συνεργασία των γονέων σε όλο αυτό το κομμάτι, για το οποίο έγινε άλλωστε και ειδική αναφορά κατά τη διάρκεια της εισαγωγής.

Η βραδιά ξεκίνησε με την ομιλία του Διευθυντή της Ακαδημίας, Νότη Ματηγάκη ο οποίος έκανε την πρώτη εισαγωγή της εκδήλωσης και τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Να ευχαριστήσω όλους τους μικρούς αθλητές και γονείς για τη διάθεση που δείξατε και στα τουρνουά που πήγαμε σε Ιεράπετρα και Θεσσαλονίκη. Πραγματικά πάρα πολύ ωραίες εμπειρίες για τα παιδιά και πράγματα που θα έχουν να θυμούνται στα χρόνια που έρχονται. Από κει και πέρα, τελειώνοντας τη χρονιά, εμείς σαν Ακαδημία αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα για τα παιδιά.

Επίσης να αναφέρω ότι είναι πολύ σημαντική η συνεργασία των γονέων σε όλο αυτό που κάνουμε και είναι επίσης πολύ σημαντικό να σκεφτόμαστε θετικά και όχι αρνητικά με τους προπονητές, τους διατητές. Γενικά χρειαζόμαστε θετική σκέψη για να υπάρξει καλή συνεργασία».

Στη συνέχεια έλαβαν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου οι προπονητές της Ακαδημίας, για τους οποίους έγινε ειδική αναφορά για την πολύ καλή δουλεια τους και τη συνεργασία με την Ακαδημία.

Πρόκειται για τους Νεκτάριο Μπουρμπάκη, Γιώργο Πολέντα, Νίκο Τσεσμελή, Σωτήρη Τζούγκαρη, Γιώργο Παπαδάκη, Δημήτρη Κρεμλίδη (απουσίαζε) και Αλέξανδρο Τσιπιανίτη.

O Τσιπιανίτης είπε μάλιστα το δικό του "αντίο" μετά από 4 χρόνια, ευχαριστώντας όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκε.

Στη συνέχεια σειρά πήραν οι βραβεύσεις που είχε προγραμματίσει η διεύθυνση της Ακαδημίας. Συγκεκριμένα έλαβαν τιμητική πλακέτα:
1. Ο Νίκος Παπαδάκης, αντιπρόσωπος της Macron
2. Ο πρώην προπονητής της Ακαδημίας, Γιώργος Τσομπάνογλου
3. Ο Γιώργος Καβρουλάκης για την προσφορά του στην ομάδα
4. Οι Μάρκος Κρεμασμενάκης, Γιάννης Πόντα, Νίκος Πρωτοπαπαδάκης για την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων
5. Η Ανδρική ομάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ' ΕΠΣΧ, ενώ έλαβαν αναμνηστικά διπλώματα τα τμήματα της Ακαδημίας.

H βραδιά συνεχίστηκε με πολύ κέφι και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους μέχρι αργά. Το ραντεβού δίνεται έτσι ξανά σε μερικούς μήνες για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς για Άνδρες και Ακαδημία.