Νέος Κισσαμικός

Βήμα τίτλου στα Νεροκούρου

Ο Νέος Κισσαμικός έκανε το καθήκον του στα Νεροκούρου και με το 2-0 που πέτυχε σε βάρος του Ασπαλάθου, έκανε το πρώτο από τα τρία βήματα που θέλει για να κατακτήσει τον τίτλο στη Γ' ΕΠΣΧ.

Η ομάδα του Χρήστου Πελέκη είχε μία πειστική εμφάνιση, οπότε και απείλησε για πρώτη φορά μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Παπαδάκη, όμως η προσπάθειά του σταμάτησε στο δοκάρι του Ματκάρη.

Τελικά το γκολ ήρθε πάνω στο ημίωρο, έπειτα από μία φάση όπου συνεργάστηκαν Πλευράκης και Ψωματάκης, για να κερδίσει το πέναλτι ο τελευταίος.

Ο Μπαμπουνάκης εκτέλεσε σωστά από την άσπρη βούλα και άνοιξε το σκορ για τον Νέο Κισσαμικό στο γήπεδο των Νεροκούρου.

Από σκόρερ, ο Μπαμπουνάκης έγινε δημιουργός του 0-2 στο τελευταίο δεκάλεπτο, στο 82' και από δική του ενέργεια και πάσα μέσα στην περιοχή, ο Παπαδάκης σημάδεψε επίσης σωστά για το τελικό 0-2.

Διαιτητής: Κουκλάκης
Βοηθοί:  Σαρικάκη-Στεφανίδου

Ασπάλαθος: Ματκάρης, Γ. Μαστοράκης, Χατζής, Σμύρνης, Κονιδάκης (60' Φουντουλάκης), Χανάν, Ραλλάκης (65' Λαζάρου), Παντίγια, Τομίδης, Σπυρόπουλος, Α. Αυγερινού

Νέος Κισσαμικός (Χρήστος Πελέκης): Κατερουδάκης, Μ. Χότζα, Μπέκας (89' Παπαγιαννάκης), Κουτουλάκης, Κρέτσι, Καστανοπουλάκης, Ι. Πλευράκης (70' Λ. Χότζα), Καρτσωνάκης, Ψωματάκης (70' Σχοινοπλοκάκης), Παπαδάκης (83' Καρλάκης), Μπαμπουνάκης

Αναλυτικά:

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου
Ασπάλαθος-Νέος Κισσαμικός 0-2

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου
10.45 Αρης Βουκολιών-Ατρόμητος στον Ταυρωνίτη
10.45 Γαλατάς-Κουμπές στους Αγίους Αποστόλους
15.00 Τάλως-Σφακιά στον Ταυρωνίτη
15.00 Νέοι Μινωταύρου-Δάφνη στις Μουρνιές

Η βαθμολογία
1.Νέος Κισσαμικός* 37
2.Αρης Βουκολιών 32
--------------------------------------
-.Δάφνη 32
4.Νέοι Μινωταύρου 26
5.Κουμπές 23
6.Ασπάλαθος* 20
7.Σφακιά 15
8.Ατρόμητος Μάλεμε 13
9.Γαλατάς 9
10.Τάλως 6

 

 

 

karta antonis garden