Ασπάλαθος

"Καταιγίδα" στους Αγίους Αποστόλους

Ακόμα σκοράρουν Ασπάλαθος και Νέοι Χανίων. Ο αυτοοργανωμένος σύλλογος επικράτησε με 5-4 στους Αγίους Αποστόλους, σε ένα ματς με πολλές εναλλαγές στο σκορ.

Ειδικότερα, ο Τσαγκαράκης με σουτ μέσα στην περιοχή, άνοιξε το σκορ, στο 8’, με τους γηπεδούχους να απαντούν, στο 13’, με τον Τωμίδη. Οι Νέοι Χανίων ξανά πήραν προβάδισμα, στο 24’, με τον Τσαγκαράκη, με πλασέ αυτή τη φορά, να ξανά βρίσκει δίχτυα.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Ασπάλαθος έκανε το 2-2 με τον Αυγερινού, στο 27’, με τους παίκτες του Νεκτάριου Νικολιουδάκη να ξανά μπαίνουν σε θέση οδηγού, στο 41’, με τον Ε. Μαρκουλάκη με πλασέ να κάνει το 3-2.

Το 3-3 έγινε από τον Τωμίδη, στο 52’, με τον Αυγερινού στη συνέχεια να αναλαμβάνει δράση και να γράφει το 4-3, στο 73’. Στο 80’, ο Τσαγκαράκης σημείωσε χατ τρικ, κάνοντας το 4-4 με δυνατό σουτ. Το τελικό 5-4 διαμόρφωσε ο Αυγερινού, στο 88’.

Ασπάλαθος: Αργυρίου, Πολυνόπουλος, Μαντζουνέας, Ν. Μαστοράκης, Αλεξίου, Ραλλάκης, Τωμίδης, Τσουχλαράκης (46’ Σμυρής), Βιττωράκης, Χριστοδουλάκης (60’ Κουσούρης), Αυγερινού.

Νέοι Χανίων (Νεκτάριος Νικολιουδάκης): Μακράκης, Αγγελάκης, Τσαγκαράκης, Μαλαμίδης (60’ Κωνσταντινίδης), Αχλάτης (46’ Αλιφιεράκης), Ντιρμίση, Σταυρουλάκης, Μίχος, Ε. Μαρκουλάκης, Νεμπαυλάκης, Κωνσταντουδάκης.

karta antonis garden