Γ' ΕΠΣ Χανίων

"Διπλό" με ανατροπή

Η ΕΘΚ βρέθηκε να χάνει, όμως έκανε την ανατροπή και νίκησε 1-3 τα Σφακιά.

 

Συνέχισε, έτσι, την πολύ καλή της πορεία στη Γ’ ΕΠΣΧ και είναι μόνη στη δεύτερη θέση. Οι γηπεδούχοι, από την πλευρά τους, προσπάθησαν, ωστόσο, δεν κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και να βελτιώσουν τη συγκομιδή τους.

Το σύνολο του Μανώλη Τζωρτζάκη, μάλιστα, προηγήθηκε στο 7’ με τον Σ. Σφηνιά και στο 15’ είχε δοκάρι με τον Βούρβαχη. Στη συνέχεια, ωστόσο, η ομάδα του Γιώργου Σπαράκη μπόρεσε ν’ αντιστρέψει την εις βάρος της κατάσταση.

Στο 17’ ο Κελάκης ισοφάρισε και στο 32’ με αυτογκόλ του Μ. Δεληγιαννάκη πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 62’ ο Κελάκης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Σφακιά (Μανώλης Τζωρτζάκης): Σφηνιαδάκης, Γ. Χομπιτάκης (75’ Μπολιώτης), Μ. Δεληγιαννάκης, Σ. Τζωρτζάκης, Γ. Τζωρτζάκης (60’ Σκουλούδης) , Μ. Σφηνιάς, Σ. Σφηνιάς (60’ Μπούχλης) , Βαϊλάκης, Μανουσέλης, Γ. Βούρβαχης, Δουρουντούς (50’ Βοτζάκης).

ΕΘΚ (Γιώργος Σπαράκης): Βέρδος, Καπούλιας, Κυρ. Καλλέργης, Βολακάκης, Σουλτάνος (55’ Αλ. Καλλέργης), Τερεζάκης, Λενταράκης, Μπικάκης, Παπαδάκης (70’ Γκούβερης), Ι. Καλλέργης (85’ Ανδρεαδάκης), Κελάκης.