Γ' ΕΠΣ Χανίων

Οκτώ γκολ στις Μουρνιές η ΕΘΚ

Η ΕΘΚ δεν είχε πρόβλημα την Κυριακή το πρωί απέναντι στους Νέους Μινωταύρου, νικώντας εκτός έδρας με 8-0, στην επιστροφή της μετά το ρεπό.

 

Το σκορ ήταν ήδη 4-0 στο πρώτο μέρος, με τον Κυρ. Καλλέργη να ανοίγει λογαριασμό νωρίς με εντυπωσιακή κεφαλιά, μετά από σέντρα του Ι. Καλλέργη, Από πάσες του τελευταίου αλλά και του Καπούλα, ο Τσοκάνης βρήκε δίχτυα στη συνέχεια μέχρι το 20'.

Πριν το ημίχρονο σκόραρε και ο Ι. Καλλέργης (0-4).

Στο δεύτερο μέρος σκόραραν μέσα σε λίγα λεπτά οι Τσοκάνης, Ι. Καλλέργης και Π. Πολυχρονάκης, ενώ λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα, ο Τσοκάνης διαμόρφωσε το τελικό 0-8.

Διαιτητής: Μισαηλίδης Βοηθοί: Κολοκοτρώνης-Ξενάκη

Nέοι Μινωταύρου (Γιάννης Πατεράκης): Μιχελάκης, Κόκκοτας, Λιοδάκης (46' Κασιμάτης), Ντουλάκης, Σακουάλος, Μπολύφας, Κρεμασμενάκης, Γιαννούλης (82' Μάλλιας), Αποστολάκης (78' Περδικάκης), Δημητριάδης, Κουμιωτάκης (46' Λουκάς-Λουκόπουλος)

EΘΚ (Γιώργος Σπαράκης): Σούλιας, Κυρ. Καλλέργης, Βολακάκης, Μπικάκης, Πολυτίδης, Παπαδάκης (75' Ρολάντο), Τερεζάκης (65' Χρ. Πολυχρονάκης), Γκογκολάκης, Καπούλας (46' Αγναντής), Τσοκάνης, Ι. Καλλέργης (58' Π. Πολυχρονάκης)