Γ' Εθνική

Την Τρίτη η απόφαση για τα εξ αναβολής

1164786

kritiko ergastiri soon

Η κακοκαιρία που έπληξε όλη τη χώρα το Σαββατοκύριακο είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή επτά αγώνων της Γ’ Εθνικής (τα περισσότερα για ον δικό μας 4ο όμιλο), με την Επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΟ να συνεδριάζει την Τρίτη (3/2) για τον εκ νέου ορισμό τους

Συγκεκριμένα, αναβλήθηκε το Έβρος Σουφλίου-Δόξα Δράμας στον 1ο όμιλο, το Ζακυνθιακός-Πανελευσινιακός στον 3ο όμιλο και πέντε παιχνίδια στον 4ο όμιλο και συγκεκριμένα τα: Ιωνικός-Γιούχτας, Τριγλία Ραφήνας-Ηρόδοτος, Αναγέννηση Ιεράπετρας-Κηφισιά,  Νέα Ιωνία-ΠΑΟ Κρουσώνα και φυσικά το Αστέρας Βάρης-Κισσαμικός.

Αυτή την εβδομάδα δεν πρόκειται να διεξαχθούν, αλλά θα συζητηθεί το ενδεχόμενο να οριστούν για την Τετάρτη 11/2. Σε αυτό το σενάριο, υπάρχει πρόβλημα με το παιχνίδι της Κηφισιάς στην Ιεράπετρα, καθώς η αθηναϊκή ομάδα έχει υποχρεώσεις για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής εκείνη την ημέρα, καθώς υποδέχεται για τα ημιτελικά τον Εθνικό. Ετσι, το πιθανότερο είναι αυτό το ματς, να οριστεί κάποια άλλη Τετάρτη. Οριστικές αποφάσεις για τα επτά παιχνίδια θα ληφθούν από την Επιτροπή Γ’ Εθνικής, που θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα και θα επικοινωνήσει με όλες τις ομάδες.

karta antonis garden