Γ' Εθνική

Δείπνο πριν την πρεμιέρα στον ΑΟΑΝ

Με δείπνο υποδέχονται το νέο πρωτάθλημα οι άνθρωποι του ΑΟΑΝ. Ήταν ένα τραπέζι συσπείρωσης λίγα εικοσιτετράωρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, στην οποία οι παίκτες του Κώστα Κιάσσου θα φιλοξενηθούν από τον ΠΟΑ.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Το δείπνο πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο "Achinos eat & drink by the sand" στην περιοχή Αμμούδι στον Άγιο Νικόλαο με την παρουσία σύσσωμης της ομάδας (ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία, διοίκηση). Οι παίκτες έκατσαν σ' ένα τραπέζι, ενώ στο διπλανό κάθισαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου μαζί με το προπονητικό επιτελείο.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΑΟΑΝ, Γρηγόρης Κοκολάκης, είπε:

«Εύχομαι υγεία σε όλους. Στο τεχνικό επιτελείο υπομονή και από τους ποδοσφαιριστές σκληρή δουλειά, καθώς μόνο έτσι πετυχαίνεις. Στους ανθρώπους που βρίσκονται εδώ και μπήκαν μπροστά ένα μεγάλο ευχαριστώ, καθώς εγώ έτσι ονειρεύομαι την ομάδα και ακόμη παραπάνω και αυτό που ζητάω και πάλι όπως από την πρώτη μέρα, να βάλουμε όλοι το εγώ κάτω από την ομάδα, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να λειτουργήσουμε. Όλοι μας. Όχι μόνο οι παίκτες, αλλά και όσοι ανήκουμε στο σωματείο αυτό.»

Στο δείπνο παρευρέθη και ο ιστορικός παράγοντας της ομάδας Λάμπρος Μάρης, ο οποίος ανέφερε: «Έτσι θέλω να βλέπω την ομάδα, μια οικογένεια. Να έχετε υπομονή, καθώς θα υπάρξουν και οι καλές, αλλά και οι κακές στιγμές, όμως εμείς πρέπει να είμαστε ομάδα. Καλή επιτυχία.»

karta antonis garden