Γ' Εθνική

Σκύβαλος: Δίκαιο αποτέλεσμα

Αντίθετα με τον Αστέριο Θέμελη, ο Μάνος Σκύβαλος, χαρακτήρισε για τον Ατσαλένιο δίκαιο αποτέλεσμα το τελικό 1-1 απέναντι στο ΣΥΝΚΑ.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Μεταξύ άλλων, ο προπονητής του ΠΟΑ ευχαρίστησε τη χανιώτικη ομάδα για τη φιλοξενία, σημειώνοντας ότι προάγει τον πολιτισμό, «όπως και όλες οι ομάδες φέτος της Κρήτης βρίσκονται προς αυτή την κατεύθυνση», όπως τόνισε.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις από τον Σκύβαλο έχουν ως εξής:

«Είναι ένας θετικός βαθμός για εμάς. Μια ισοπαλία εκτός έδρας σε αυτή την κατηγορία είναι σίγουρα θετικό. Η ομάδα μας δεν μπήκε καλά στο πρώτο 20λεπτο. Μετά που δεχτήκαμε το γκολ αφυπνιστήκαμε, πατήσαμε καλύτερα και φέραμε το παιχνίδι στα ίσα, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και διεκδικήσαμε όποιες πιθανότητες είχαμε για να πάρουμε το παιχνίδι. Δεν τα καταφέραμε, κρατάμε το βαθμό, το παιχνίδι είχε πολλές μονομαχίες, οι δυο ομάδες πίεσαν ψηλά τον αντίπαλο οπότε αναγκαστικά πήγε στις δεύτερες μπάλες. Οποια ομάδα διαχειρίστηκε καλύτερα τις δεύτερες μπάλες ήταν αυτή που πατούσε καλύτερα. Θεωρώ ότι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε πολύ το ΣΥΝΚΑ για τη φιλοξενία και θα ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο. Το ΣΥΝΚΑ είναι μια ομάδα που προάγει τον πολιτισμό όπως και όλες οι ομάδες φέτος είναι προς αυτή την κατεύθυνση».

karta antonis garden