Γ' Εθνική

Χανιωτάκης: Από τα πιο δύσκολα παιχνίδια μας με ΣΥΝΚΑ

Ως δύσκολη αποστολή κρίνεται στο στρατόπεδο της Επισκοπής το ματς με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. Αυτό δηλώνει ένας εκ των παικτών της ομάδας του Ρεθύμνου, ο Γιώργος Χανιωτάκης.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Ο τερματοφύλακας της Επισκοπή σημειώνει ότι «παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα κι απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που έχει καλή ψυχολογία μετά τη νίκη του επί του Ηροδότου», κάνοντας τις κρίσεις του για το κυριακάτικο ματς.

Οπως τονίζει: «Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θεωρείται από τα πιο δύσκολα που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής. Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα κι απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που έχει καλή ψυχολογία μετά τη νίκη του επί του Ηροδότου. Κι εμείς όμως θέλουμε να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι οι τρεις βαθμοί. Ετσι κι αλλιώς, πάμε για τη νίκη όπου κι αν αγωνιζόμαστε γιατί εκτός του ότι θέλουμε να κερδίζουμε, είναι και το άλλο ματς που ακολουθεί, αυτό με τον Ηρόδοτο στη Νέα Αλικαρνασσό. Είναι λογικό λοιπόν να θέλουμε νίκες τόσο για βαθμολογικούς και για ψυχολογικούς λόγους. Σε κάθε περίπτωση κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά όπου κι αν παίζουμε».

Ερωτηθείς για το πώς νιώθουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του που βρίσκονται στην κορυφή έπειτα από 8 αγωνιστικές, απαντά: «Αυτός ήτα και παραμένει ο στόχος μας από την αρχή. Από την πρώτη μέρα δουλεύαμε γι’ αυτό και τώρα που τα καταφέραμε νιώθουμε παρά πολύ όμορφα. Το θέμα είναι να μπορέσουμε να διατηρηθούμε εκεί. Και το πιστεύουμε και το μπορούμε».

 

karta antonis garden