Γ' Εθνική

Ρεθυμνιακός: Περαστικά Μάνο

Στο 51ο λεπτό της Κυριακάτικης αναμέτρησης στη Σοχώρα ο Μάνος Κασσωτάκης προσπάθησε να "κόψει" μία επιθετική προσπάθεια του Ρεθυμνιακού. Σε αυτή τη φάση ο έμπειρος αμυντικός του Γιούχτα τραυματίσθηκε κι αντικαταστάθηκε.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Ο τραυματισμός φάνηκε σοβαρός, οι πρώτες βοήθειες στο γήπεδο δεν αρκούσαν, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο Γενικό νοσοκομείο Ρεθύμνου και να πραγματοποιήσει χειρουργική επέμβαση, η οποία θα τον κρατήσει για αρκετό χρονικό διάστημα μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους.

Στον θάλαμο όπου νοσηλεύεται τον επισκέφτηκε ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Ρεθυμνιακού μεταφέροντας τις ευχές της διοίκησης και των ανθρώπων της Ρεθυμνιώτικης ομάδας για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Μάλιστα ο Ρεθυμνιακός εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Ρεθυμνιακού Α.Ο. αισθάνεται την ανάγκη να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση, στον ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Αρχανών Γιούχτας, Μάνο Κασσωτάκη που τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της χτεσινής μεταξύ των δύο ομάδων αναμέτρησης στην Σοχώρα. Του ευχόμαστε άμεση επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, που κοσμεί με την παρουσία του αρκετά χρόνια.»

karta antonis garden