Γ' Εθνική

ΑΟΑΝ: Να κοιτάζουμε ακόμη ψηλότερα

Στην 4η θέση της βαθμολογίας βρίσκει τον ΑΟΑΝ το φινάλε του πρώτου γύρου στη Γ' Εθνική, κάτι που χαροποιεί τους ανθρώπους της Λασιθιώτικης ομάδας.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Ο ΑΟΑΝ με τη συμπλήρωση οκτώ αγωνιστικών έχει συγκεντρώσει 12 βαθμούς έχοντας στον πρώτο γύρο τέσσερις νίκες και ισάριθμες ήττες. Είναι η μόνη ομάδα του "Κρητικού" ομίλου χωρίς ισοπαλία. Η σχετική ανάρτηση της Λασιθιώτικης ομάδας για το "διπλό" στο Μαρτινέγκο μαζί με μία αποτίμηση του 1ου γύρου:

«Ολοκληρώθηκε το πρώτο μισό της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής και του 8ου κρητικού ομίλου, βρίσκοντας μας στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Αυτό χάρη στη σπουδαία και σημαντική μας νίκη το Σάββατο στο Μαρτινέγκο απέναντι στον ΑΟ Πόρου (0-1).

Το πρώτο μας διπλό. Τους πρώτους μας βαθμούς μακριά από το γήπεδο μας. Δύσκολη αποστολή, που στέφθηκε και αυτή με επιτυχία, έχοντας τη θερμή συμπαράσταση και τη μεγάλη στήριξη του κόσμου μας, που βρέθηκε και εκεί.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι της ομάδας μας εκτός Αγίου Νικολάου και ήταν σίγουρο, φαινόταν πως δεν θα αργούσε να έρθει η εκτός έδρας επιτυχία, που θα μας επιτρέψει σε όλους να δούμε πλέον διαφορετικά τη συνέχεια.

Κάθε βήμα που έχουμε κάνει φέτος προς τα μπροστά και προς τα ψηλά, ήταν μαζί σας. Διοίκηση, προπονητές, παίκτες και φυσικά ο κόσμος, αυτό που δίνει την ώθηση και το κάτι παραπάνω στην ομάδα για να φτάνει στο επιθυμητό αποτέλεσμα κάθε φορά.

Ο κόσμος κάνει τον ΑΟΑΝ να μεγαλώνει και πάλι και κανείς δεν ξέρει που μπορεί να φτάσει. Και αυτό είναι κάτι που θα το δούμε όλοι μαζί. Η συνέχεια μας βρίσκει στο "σπίτι" μας την Κυριακή, ξεκινώντας από την αρχή στον β' γύρο του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας τον Γιούχτα στις 15.00, για πρώτη φορά στη φυσική μας έδρα, προκειμένου να κοιτάζουμε ακόμη ψηλότερα.»

karta antonis garden