Γ' Εθνική

Βραβεύει τον δικό του... Τότι ο ΑΟΑΝ!

Στο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής με τον Γιούχτα (24/11, 15:00) ο ΑΟΑΝ θα βραβεύσει τον πρώην αρχηγό του, Χρήστο Φαγά, που τίμησε τη φανέλα με το μπλε αστέρι από παιδί το 1993 έως και το τέλος της περασμένος σεζόν. 

Σε αυτά τα 26 χρόνια ο Φαγάς μέχρι να πάρει την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση φόρεσε μόνο τη φανέλα του ΑΟΑΝ, κάτι που σε διεθνές επίπεδο συνέβη με τον Φραντσέσκο Τότι που έμεινε πιστός στη Ρόμα (σε επίπεδο πρώτης ομάδας) από το 1993 έως το 2017.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Αγ. Νικολάου έχει ως εξής:

Η βράβευση του αρχηγού!

Στο ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας στο στάδιο του Αγίου Νικολάου, την Κυριακή (24/11) στις 15.00 με αντίπαλο τον Γιούχτα για την 10η αγωνιστική του 8ου ομίλου στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, θα τιμηθεί ο Χρήστος Φαγάς. Ως αναγνώριση της προσφοράς, της αγάπης και της πίστης του στον ΑΟΑΝ, τον οποίο από επτά ετών το 1993 όταν και έγινε μέλος του ξεκινώντας την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο από την ακαδημία και για τα επόμενα είκοσι έξι χρόνια, έχοντας προωθηθεί το 2003 στη μεγάλη ομάδα, υπηρέτησε με την ίδια αφοσίωση. Μέχρι και την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο 2018/2019, όταν και έκλεισε την καριέρα του στην οποία φόρεσε μόνο τη φανέλα με το μπλε αστέρι στο στήθος και καμία άλλη, υψώνοντας το τρόπαιο του πρωταθλητή ως αρχηγός στον ουρανό του Αγίου Νικολάου.

Fagas Xristos