Γ' Εθνική

Μπρίτο: Συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά με ΠΟΑ

Πρεμιέρα την προσεχή Κυριακή του 2ου γύρου στον 8ο όμιλο της Γ' Εθνικής με την πρωταθλήτρια χειμώνα, Επισκοπή, να υποδέχεται τον ΠΟΑ στο ΔΑΚ Γάλλου (24/11, 15:00) και το Ντιόγκο Μπρίτο να δηλώνει αισιόδοξος και για τον δεύτερο γύρο.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Ο νεαρός Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός μίλησε μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του για...

Τον ΠΟΑ: «Πρόκειται να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα που διαθέτει κάποιους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Είναι ομάδα που παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και στηρίζεται στην δυνατή της άμυνα. Αν δεν παίξουμε στο ανώτερο επίπεδο που μπορούμε, κάλλιστα μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι. Θα είναι ένα καλό ματς γιατί όπως είπα, οι ομάδες έχουν καλή ποιότητα και μπορούν να παίζουν δυνατά. Εμείς θεωρώ ότι παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο αλλά θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά.»

Την κάμψη που παρουσιάζει η ομάδα του στο 2ο ημίχρονο: «Είμαστε πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Δημιουργούμε φάσεις, κάνουμε γκολ. Στο τελευταίο ματς (με τον Ηρόδοτο ίσως και λίγο με τον Γιούχτα) δεν είχαμε τη συγκέντρωση που έπρεπε. Με τον Ηρόδοτο για περίπου 10 λεπτά αποπροσανατολιστήκαμε και αυτό μας κόστισε δύο γκολ. Είναι θέμα συγκέντρωσης λοιπόν. Έχουμε ποιότητα αλλά και ομαδικότητα. Θα πρέπει ωστόσο να προσπαθούμε και στα 90 λεπτά για να μην διατρέχουμε κίνδυνο.»

Την εμπειρία του από την Κρήτη: «Μ' αρέσει εδώ στην Κρήτη. Είναι η πρώτη εξόρμησή μου στο εξωτερικό. Μ’ αρέσουν οι άνθρωποι εδώ. Σε βοηθάνε σ’ ότι κι αν χρειαστείς. Έχω μόνο καλά πράγματα να πω. Η ομάδα μας είναι φανταστική.

Έχουμε ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό μας. Πραγματικά, δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο σ’ αυτή την πρώτη εμπειρία μου μακριά από τη χώρα μου. Οι φιλοδοξίες μου βέβαια είναι, να μπορέσω να παίξω στο πιο ψηλό επίπεδο και θέλω να το κάνω όσο πιο γρήγορα αλλά και ομαλά γίνεται.

Τώρα είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου. Εδώ είναι οι υποχρεώσεις μου και θα πρέπει να είμαι όσο πιο συνεπής γίνεται. Όλη η ομάδα δουλεύει σκληρά. Θα χρειαστεί να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό για να έχουμε όφελος όλοι και να μπορούμε στο τέλος να χαμογελάμε.»

karta antonis garden