Γ' Εθνική

Βέλιτς: Βάσει απόδοσης δικαιούμασταν τη νίκη με Πανακρωτηριακό

Τις καθιερωμένες δηλώσεις εν όψει του αγώνα που ακολουθεί για την ομάδα του, αυτή τη φορά με τον Ρεθυμνιακό παραχώρησε ο Γιάσμινκο Βέλιτς.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Ο Βόσνιος τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει ν’ αντιμετωπίσουν τον Ρεθυμνιακό με την δέουσα υπευθυνότητα και τον ανάλογο σεβασμό, ενώ κάνοντας αναφορά στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Πανακρωτηριακό σημείωσε ότι η ομάδα του βάσει απόδοσης άξιζε να έχει κερδίσει.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του είναι οι εξής:

«Ξεκινήσαμε τον β’ γύρο με τα ίδια αποτελέσματα και τους ίδιους βαθμούς συγκομιδή όπως και στο α’. Αν και δικαιούμασταν τη νίκη στο τελευταίο ματς βάσει απόδοσης, αν και μας ακυρώθηκε κανονικό γκολ, εμείς συνεχίζουμε.

Παίζουμε ένα τοπικό ντέρμπι αλλά στη δεδομένη στιγμή είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό. Είναι ένα ματς πρωταθλήματος στον β’ γύρο όπου θα πρέπει να περιορίσουμε τις απώλειες σε μεγαλύτερο βαθμό συγκριτικά με τον α’ γύρο. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον Ρεθυμνιακό με τη δέουσα υπευθυνότητα και φυσικά με τον σεβασμό που του αρμόζει και με μία προσπάθεια που θα πρέπει να έχει διάρκεια από το 1ο ως το 95ο λεπτό γνωρίζοντας ότι η νίκη χτίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Μ’ αυτό το παιχνίδι κλείνει ένας κύκλος αγώνων μέσα σε μία εβδομάδα όπου κάναμε και θα κάνουμε κάποιες αλλαγές ούτως ώστε να είμαστε πανέτοιμοι να πάρουμε τη νίκη που είναι ο αποκλειστικός μας στόχος».

karta antonis garden