Γ' Εθνική

Αισιοδοξία στον ΑΟΑΝ ενόψει Ηροδότου (video)

Στη Νέα Αλικαρνασσό θα φιλοξενηθεί το μεσημέρι της Κυριακής ο ΑΟΑΝ το πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής. Τρεις ποδοσφαιριστές της Λασιθιώτικης ομάδας μίλησαν για δύσκολη αποστολή κόντρα στον Ηρόδοτο αλλά εξέφρασαν και την αισιοδοξία τους για θετικό αποτέλεσμα.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΑΝ Γιώργος Πιθαρούλης, Γιουπ Μουτσάι και Αντώνης Νίκολας Τσανάι μίλησαν στην κάμερα του ΑΟΑΝ TV τόσο για το ματς που έπεται, όσο και για τα δύο ανεπιτυχή που προηγήθηκαν. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους...

Γιώργος Πιθαρούλης: «Την Κυριακή παίζουμε ένα δύσκολο αγώνα σε μία δύσκολη έδρα και θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Προερχόμαστε από δύο αρνητικά αποτελέσματα κι ευελπιστούμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα. Η εβδομάδα είναι δύσκολη καθώς περιλαμβάνει τρεις αγώνες. Ανά δύο - τρεις ημέρες παίζουμε αγώνα και πρέπει να φροντίσουμε να ξεκουραζόμαστε σωστά και να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο ματς. Πιστεύω ότι τα σκαμπανεβάσματα είναι λογικά μέσα σε μία ποδοσφαιρική χρονιά. Όπως είχαμε θετικά αποτελέσματα έτσι θα έχουμε και αρνητικά και δουλεύουμε για να έχουμε όσο γίνεται περισσότερα θετικά αποτελέσματα.»

Γιουπ Μουτσάι: «Την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο εκτός έδρας. Προερχόμαστε από δύο άσχημα αποτελέσματα αυτή την εβδομάδα. Σκεφτόμαστε θετικά για την Κυριακή και θα πάμε για τη νίκη. Η ομάδα δεν επηρεάστηκε πολύ ψυχολογικά από τις δύο ήττες γιατί προηγήθηκαν δύο καλά - θετικά παιχνίδια. Το μυαλό μας είναι στον Κυριακάτικο αγώνα.»

Νίκολας Τσανάι: «Την Κυριακή έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο αλλά είμαστε καλά προετοιμασμένοι ανεξάρτητα από τις ήττες που προηγήθηκαν. Αυτή η ομάδα έχει αποδείξει ότι μπορεί να νικήσει στα δύσκολα ματς κι είμαστε συγκεντρωμένοι σ' αυτό τον στόχο, τη νίκη. Το κλίμα στην ομάδα παραμένει πάρα πολύ καλό, ανεξάρτητα από τις ήττες. Σε μία ποδοσφαιρική χρονιά υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Στο πρόγραμμα είναι και οι νίκες και οι ήττες κι είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό. Οπότε δεν μας έχει αγγίξει τόσο πολύ. Υπήρξαν λάθη, τα οποία θα τα βελτιώσουμε και θα γίνουμε καλύτεροι.»

karta antonis garden