Γ' Εθνική

Επίσκεψη της Επισκοπής στο χωριό SOS του Ηρακλείου

Δεύτερη κοινωνική δράση για την Επισκοπή ενόψει Χριστουγέννων. Μετά την παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ρεθύμνου, ο Ρεθυμνιώτικος σύλλογος επισκέφτηκε το χωριό SOS του νομού Ηρακλείου.

Την Επισκοπή εκπροσώπησαν οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Χανιωτάκης, Μπράνισλαβ Νίκιτς, Μανώλης Φουκαράκης, Σωτήρης Πίσπας, Βαγγέλης Ξεπαπαδάκης, Άγγελος Γκιόκας, Βλάσης Ανδρικόπουλος, Δημήτρης Πολυχρόνης, Ανδρέας Κολοβούρης και Μιχάλης Καρβουνιάρης.

Η ενημέρωση της Ρεθυμνιώτικης ομάδας:

«Μετά τη χριστουγεννιάτικη γιορτή και την παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ρεθύμνου, ο σύλλογός μας κινητοποιήθηκε εκ νέου και φρόντισε να πραγματοποιήσει μια πολύ ιδιαίτερη επίσκεψη, στο χωριό SOS του νομού Ηρακλείου.

Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας από την Επισκοπή και την Επισκοπή 2010 με αντιπροσωπεία της διοίκησης, έτυχαν θερμής υποδοχής από τους ανθρώπους που στηρίζουν και ζουν στο εν λόγω χωριό μα κυρίως από τα παιδιά των οποίων τα πρόσωπα έλαμπαν με το που αντίκρισαν τους επισκέπτες.

Συγκεκριμένα από την μεγάλη ομάδα του ΑΟ Επισκοπής το παρών έδωσαν οι Γιώργος Χανιωτάκης, Μπράνισλαβ Νίκιτς, Μανώλης Φουκαράκης, Σωτήρης Πίσπας, Βαγγέλης Ξεπαπαδάκης, Άγγελος Γκιόκας, Βλάσης Ανδρικόπουλος, Δημήτρης Πολυχρόνης, Ανδρέας Κολοβούρης και Μιχάλης Καρβουνιάρης. Εκεί όμως ήταν και δύο ποδοσφαιριστές της Επισκοπής 2010, ο Σωτήρης Μαργαρώνης και Δημήτρης Κλειδής.

Την αποστολή συνόδευε η οικονομική σύμβουλος του ΑΟ Επισκοπής, η κα Έλενα Αντωνάκη και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων κα Εύη Βουτσίδη. Οι ποδοσφαιριστές μας, έγιναν "ένα" με τα παιδιά, έπαιξαν επιτραπέζια παιγνίδια, έτρεξαν κυνηγώντας μία και δυο μπάλες και φωτογραφήθηκαν με όλους. Η μεγάλη αγκαλιά που ένιωσαν όμως ήταν ότι πιο σημαντικό είχαν να λένε στο τέλος.

Όταν δε, προσέφεραν ρούχα, πάρα πολλά ρούχα τα οποία ήταν χορηγία της Orchestra Hellas, καθώς και έναν υπολογιστή με δαπάνη από τον ίδιο τον σύλλογό μας, η ανταμοιβή ήταν το ίδιο το χαμόγελο των παιδιών. Τα παιδιά που γέμισαν με χαρούμενες φωνές τον αύλειο χώρο του χωριού, έλαβαν από ένα χριστόψωμο από τους φούρνους "Χωριάτικο" μα και πολλά παιγνίδια, δωρεά και πάλι της διοίκησης.

Ο σύλλογός μας ευχαριστεί θερμώς την εταιρεία Orchestra Hellas των Παναγιώτη και Θοδωρή Ρωξάνη οι οποίοι μάλιστα κατέφθασαν αποκλειστικά γι’ αυτή την όμορφη επίσκεψη στο Ηράκλειο και στο χωριό SOS συνοδεύοντας τους ποδοσφαιριστές μας.»