Γ' Εθνική

Πίτσος: Ιστορική η πορεία μας, να κλείσουμε με νίκη

Πέφτει την Κυριακή η αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής στον 8ο όμιλο με τον Γιούχτα να υποδέχεται τον Ρεθυμνιακό θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα στα Καθιανά από τον Πανακρωτηριακό.

Ο τεχνικός του Γιούχτα, Μηνάς Πίτσος, μιλώντας μέσω της Facebook σελίδας της ομάδα του είπε:

«Το πρώτο κομμάτι αυτής της μεγάλης προσπάθειας που έχουμε κάνει φέτος στην Γ' Εθνική ολοκληρώνεται με το παιχνίδι με τον Ρεθυμνιακό. Ασφαλώς και θέλουμε να κλείσουμε με νίκη μια πορεία που θα την χαρακτήριζα ιστορική, καθώς είμαστε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, η καλύτερη θέση στην ιστορία του Γιούχτα.

Θα ακολουθήσουν τα πλέι οφ, μια διαδικασία που έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες και εμάς θα μας απασχολήσουν από την άλλη εβδομάδα. Τώρα πάμε για τη νίκη και θα περιμένουμε και τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων των πλέι οφ για να γνωρίσουμε πως θα διαμορφωθούν οι βαθμολογικές διαφορές.»

Στην αναμέτρηση του Μαρκομιχελάκειου Σταδίου Αρχανών ο Πίτσος μπορεί να υπολογίζει κόντρα στον ουραγό Ρεθυμνιακό στις υπηρεσίες του Κόλλια που αποθεραπεύτηκε και του Βελονάκη που εξέτισε την τιμωρία του. Στον αντίποδα θα απουσιάσει ο τραυματίας Σταθόγλου, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τζανή.