Γ' Εθνική

Με Τσόφλιο η αποστολή της Επισκοπής για Ηρόδοτο

Το ντέρμπι απέναντι στον Ηρόδοτο ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις στην κανονική περίοδο για την Επισκοπή.

Στα πλάνα του Γιάσμινκο Βέλιτς βρίσκεται ο νεοαποκτηθείς Τσόφλιος, από την άλλη εκτός έμειναν οι Δόρης και Ζαννάκης, των οποίων τα δελτία δεν είναι ακόμη έτοιμα. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο θα είναι σε θέση να βοηθήσουν στους αγώνες των πλέι οφ.

Η ενημέρωση από την Επισκοπή όπου σημειώνεται και η αποστολή είναι η εξής:

Ο αγώνας κόντρα στον Ηρόδοτο (Κυριακή 26/1. 15.00) σηματοδοτεί και το τέλος της κανονικής περιόδου για το πρωτάθλημα του 8ου ομίλου στη Γ’ Εθνική. Η ομάδα μας προετοιμάστηκε γι’ αυτό το ματς καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Ο προπονητής μας, Γιάσμινκο Βέλιτς είδε με χαρά να προπονούνται οι μέχρι πρότινος τραυματίες, Βαγγέλης Ξεπαπαδάκης, Άγγελος Γκιόκας, Νίκος Καλογεράκης και Νάνι Φερέιρα. Παράλληλα είδε να ενσωματώνονται τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα με τον Τσόφλιο μάλιστα να ετοιμάζεται το δελτίο του και να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή η οποία έχει 19 άτομα.

Αυτά είναι: Χανιωτάκης, Κοκκαλάς, Ανδρικόπουλος, Πολυχρόνης, Λίμα, Πρίκας, Μπρίτο, Ζήσης, Καρβουνιάρης, Καλογεράκης, Φουκαράκης, Σουμπασάκης, Νάνι, Τσιριγώτης, Πίσπας, Γκιόκας, Ξεπαπαδάκης, Κέλι και Τσόφλιος.

"Εκτός" έμειναν, οι Δόρης, Ζαννάκης των οποίων τα δελτία δεν είναι έτοιμα και ο τρίτος τερματοφύλακας Μανιαδάκης.