Γ' Εθνική

Ορίστηκε η κλήρωση και η έναρξη για πλέι οφ και πλέι άουτ

Την Πέμπτη (13/11) στις 11 το πρωί θα διεξαχθεί η κλήρωση για τα πλέι οφ και πλέι άουτ του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής, όπως έκανε γνωστό η ΕΠΟ.

Ετσι, Πανακρωτηριακός και ΣΥΝΚΑ θα μάθουν το πρόγραμμα τους στο μίνι πρωτάθλημα που θα πάρουν μέρος, στη συνέχεια της σεζόν.

Στα πλέι οφ θα συμμετέχουν Επισκοπή, Γιούχτας, Ηρόδοτος και Πανακρωτηριακός, ενώ στα πλέι άουτ οι ΑΟΑΝ, ΣΥΝΚΑ, ΠΟΑ, Πόρος και Ρεθυμνιακός.

Η πρώτη αγωνιστική ορίστηκε στις 23 Φεβρουαρίου.

Η ανακοίνωση από την ΕΠΟ είναι η εξής:

Από την Επιτροπή Διοργανώσεων (υποεπιτροπή Γ΄ Εθνικής) ανακοινώνεται ότι η κλήρωση για το πρόγραμμα των αγώνων play-Off και Play-Out του 8ου ομίλου του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, θα διενεργηθεί την Πέμπτη 13.02.2020 και ώρα 11:00, στα γραφεία της Ε.Π.Ο. (αίθουσα Ε.Ε.).

Με βάση την Προκήρυξη της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2019 – 2020, δικαίωμα συμμετοχής στα Play-Off έχουν τα τέσσερα πρώτα σωματεία της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου που είναι τα εξής: Επισκοπής ΑΟ, Ο Γιούχτας ΑΟ Αρχανών, Ηρόδοτος ΠΑΣΑ και Πανακρωτηριακός ΑΟ. Δικαίωμα συμμετοχής στα Play-Out έχουν τα υπόλοιπα πέντε σωματεία της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου και είναι τα εξής: Αγίου Νικολάου ΑΟ, ΣΥΝΚΑ ΑΕΕΚ, Ατσαλένιου ΠΟ, Πόρου ΑΟ, Ρεθυμνιακός ΑΟ.