Γ' Εθνική

Σπανίδης, Γαβαλάς, Ζόντο και Παπαγιαννάκης στον Αρη Ρεθύμνου

Σε υψηλό τέμπο συνεχίζεται ο σχεδιασμός στον Αρη Ρεθύμνου, καθώς μετά τις τελευταίες ανανεώσεις που γνωστοποιήθηκαν, επισημοποιήθηκε και η απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Ειδικότερα, οι δευτεραθλητές Ρεθύμνου ανακοίνωσαν την απόκτηση των Σπανίδη, Γαβαλά, Ζόντο και Παπαγιαννάκη.

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση από τον Αρη Ρεθ. έχει ως εξής:

Σπανίδης, Γαβαλάς, Ζόντο και Παπαγιαννάκης οι νέες μεταγραφές του Αρη

Την απόκτηση των Σπανίδη, Γαβαλά, Ζόντο και Παπαγιαννάκη είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει η διοίκηση του Αρη Περιβολίων Ρεθύμνης.

Πρόκειται για πολύ ταλαντούχους και ελπιδοφόρους νέους ποδοσφαιριστές και στις πρώτες τους δηλώσεις δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους που ήρθαν στην οικογένεια του Αρη.

Ο Παναγιώτης Σπανίδης αμέσως μετά την συμφωνία δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην οικογένεια του Αρη Ρεθύμνου. Θα προσπαθήσω μέσα από την δουλειά και την θέληση να βοηθήσω την ομάδα να πραγματοποιήσει όλους τους στόχους που έχει θέσει. Εύχομαι να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρόνια με υγεία πάνω από όλα».

Ο Αντώνης Γαβαλάς δήλωσε και αυτός με την σειρά του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Αρη. Ελπίζω η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και σε προσωπικό επίπεδο να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον κόουτς, Αρη Παπαδάκη που με εμπιστεύτηκαν και μου δίνουν την ευκαιρία να βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα».

Ο Ρίντι Ζόντο δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που ήρθε στον Αρη:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα του Αρη Ρεθύμνου και στην Γ’ Εθνική. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Θα δώσω το 100% του εαυτού μου να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και είμαι σίγουρος ότι με δουλειά και προπόνηση θα έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο».

Τέλος ο Μανώλης Παπαγιαννάκης δήλωσε:

«Ευχαριστώ τη διοίκηση, τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου στον Αστέρα Περάματος για την συνεργασία μας καθώς και την επιθυμία μου να αγωνιστώ σε μεγαλύτερη κατηγορία. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα. Νιώθω ιδιαίτερη τιμή και χαρά, που θ’ αγωνιστώ για άλλη μια φορά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με την ομάδα του Αρη Ρεθύμνου. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τη διοίκηση και τους προπονητές του Αρη Ρεθύμνου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και με επέλεξαν να αγωνιστώ στην ομάδα τους. Με συλλογική προσπάθεια, πειθαρχεία και ευγενή άμιλλα είμαι σίγουρος ότι θα επιτευχθεί ο στόχος μας την φετινή σεζόν. Εύχομαι το φετινό πρωτάθλημα να υλοποιηθεί με υγεία και να είναι αντάξιο των προσδοκιών των φιλάθλων. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

karta antonis garden