Γ' Εθνική

Την Τετάρτη σε κυκλοφορία τα διαρκείας του ΑΟΑΝ

Την προσεχή Τετάρτη (01/07) τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας του ΑΟΑΝ για τη νέα αγωνιστική περίοδο (2020-21), οι τιμές των οποίων είναι μειωμένες κατά 20% σε σχέση με τις αντίστοιχες περσινές.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Η σχετική ενημέρωση της ομάδας του Αγίου Νικολάου σχετικά με τις τιμές (ανά κατηγορία) και τα σημεία διάθεσης αναφέρει:

«Από την Τετάρτη 1 Ιουλίου ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2020/2021, η οποία βρίσκει την ομάδα μας να συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στη Γ' εθνική κατηγορία και τη διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδας!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας, αναλογιζόμενο τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε όλοι μας το τελευταίο διάστημα και τις οικονομικές συνθήκες, αποφάσισε την μείωση κατά 20% κάθε κατηγορίας, παρ’ ότι ο αριθμός των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας θα είναι αυξημένος σε σχέση με πέρυσι, καθώς δεν θέλει κανένας από την μεγάλη παρέα που ήμασταν όλοι μαζί και την παρουσία μας στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής και το κύπελλο, να λείψει τη νέα χρονιά, μιας και η αγάπη για ομάδα και κόσμο είναι αμοιβαία.

Τα διαρκείας χωρίζονται σε 3 κατηγορίες και είναι οι ακόλουθες:

Gold edition: Περιλαμβάνει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο που είναι περίπου 20 καθώς και όλα τα φιλικά σε αριθμημένη θέση στη κεντρική θύρα του γηπέδου!
➠ Τιμή: 120€

Blue edition: Περιλαμβάνει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο που είναι περίπου 20 καθώς και όλα τα φιλικά σε αριθμημένη θέση δίπλα στη κεντρική θύρα του γηπέδου.
➠ Τιμή: 80€

Φοιτητικό - Γυναικείο: Περιλαμβάνει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο που είναι περίπου 20 καθώς και όλα τα φιλικά σε αριθμημένη θέση δίπλα στη κεντρική θύρα του γήπεδο. Κατά την αγορά και την είσοδο στο γήπεδο απαιτείται η επίδειξη του φοιτητικού πάσου!
➠ Τιμή: 40€

Σημεία διάθεσης:
➩ Ιχθυοπωλείο Κοκολάκη
➩ Cosmos fashion
➩ Μακράκης clean Market
➩ Achinos eat&drink by the sand
➩ Coastal cafe

Καθώς και στα νέα γραφεία της ομάδας μας εντός του Δημοτικού Σταδίου καθημερινά 7-8 το απόγευμα,όπως και από όλα τα μέλη του ΔΣ.»

karta antonis garden