Γ' Εθνική

Ανανέωση για τους Αργεντινούς στον Αλμυρό

Τρεις ανανεώσεις ανακοίνωσε ο Αλμυρός. Πρόκειται για τους Γκονζάλο Ιρέμπα, Λέον Πιερτζακόμι και Ματίας Τσαμάρες οι οποίοι αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

«Οι τρεις παίκτες από την Αργεντινή έχουν "πείσει" τον Κώστα Κιάσσο ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο ρόστερ της ομάδας (αγωνίζονται στο κέντρο αλλά και στην επίθεση) κατά τη διάρκεια του "Γολγοθά" της Γ’ Εθνικής», σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσε η δευτεραθλήτρια Ηρακλείου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Συνεχίζουμε μαζί...

Ο Αλμυρός ανανέωσε την συνεργασία του με τους Γκονζάλο Ιρέμπα, Λέον Πιερτζακόμι και Ματίας Τσαμάρες οι οποίοι αποκτήθηκαν πέρσι κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου,

Οι τρεις παίκτες από την Αργεντινή έχουν “πείσει” τον Κώστα Κιάσσο ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο ρόστερ της ομάδας (αγωνίζονται στο κέντρο αλλά και στην επίθεση) κατά τη διάρκεια του "Γολγοθά" της Γ Εθνικής.

Ιρέμπα και Πιερτζακόμι “πρόλαβαν” να κάνουν 6 συμμετοχές με 90 λεπτά ενώ ο Τσαμάρες δεν μπόρεσε να αγωνιστεί λόγω....γραφειοκρατίας με το δελτίο του.

Στην φωτογραφία (από το mpalakritis.gr) οι ποδοσφαιριστές μαζί με τα μέλη του ΔΣ και της επιτροπής μεταγραφών Γιάννη Μαυράκη κια Γιάννη Κάββαλο καθώς και με τον μανατζέρ τους, τον γνωστό παλαίμαχο διεθνή Αργεντίνο άσο Λουτσιάνο Γκαλέτι».

 

karta antonis garden