Γ' Εθνική

Εξελίξεις για τον κρητικό όμιλο - Μέχρι τη Δευτέρα οι πρώτες αποφάσεις

Εξελίξεις καταγράφονται για το επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης της Ομοσπονδίας, οι Ενώσεις έλαβαν την οδηγία να έχουν προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις μέχρι τη Δευτέρα 6 Ιουλίου.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Αυτό σύμφωνα με πληροφορίες αφορά να δηλωθούν προς την ΕΠΟ ο ο πρωταθλητής και ο δευτεραθλητής του εκάστοτε τοπικού πρωταθλήματος για ό,τι αφορά προφανώς τη συγκρότηση του προσεχούς πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Αυτή είναι η διαδικασία που θα ακολουθηθεί, οπότε δε φαίνεται να επείγει στην παρούσα τουλάχιστον φάση η όποια εξέλιξη θα χρειαστεί στην πορεία ίσως να καταγραφεί και αφορά τη διαφαινόμενη συμπλήρωση του αριθμού των ομάδων που θα συγκροτήσουν τον όμιλο της Γ’ Εθνικής στην Κρήτη. Τούτο το σημειώνουμε, διότι θεωρείται βέβαιο πλέον ότι ο Πανακρωτηριακός αδυνατεί επί της ουσίας ν’ αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική τη νέα σεζόν.

Επίσης οι Ενώσεις θα πρέπει να έχουν δηλώσει το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 8 του μήνα και τους Κυπελλούχους εν όψει της διοργάνωσης και της προετοιμασίας του Κυπέλλου Ελλάδας για τη νέα περίοδο.

karta antonis garden