Γ' Εθνική

Πολυχρόνης για ΣΥΝΚΑ: Δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα

Την απαιτούμενη σοβαρότητα θα πρέπει να δείξει απέναντι στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ η Επισκοπή, σύμφωνα με τον Δημήτρη Πολυχρόνη.

kritikο ergastiri 730x90 new

Ο 26χρονος μέσος της ρεθυμνιώτικης ομάδας αναφέρθηκε στη νίκη του ΣΥΝΚΑ επί του Ηροδότου, τονίζοντας ότι το παιχνίδι της Κυριακής (19/01, 15:00) στο ΔΑΚ Γάλλου θα είναι δύσκολο, όπως όλα στον 8ο όμιλο της Γ' Εθνικής. 

Οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Επισκοπής έχουν ως εξής: «Το ματς με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ είναι κι αυτό δύσκολο όπως όλα στον όμιλο. Απέμειναν δύο αγώνες για να διατηρήσουμε ή και να αυξήσουμε τη διαφορά μας από τον δεύτερο της βαθμολογίας. Αυτό σημαίνει ότι θα παίξουμε με πάθος για τη νίκη όπως στα προηγούμενα παιγνίδια.

Όπως είδαμε όλοι, η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ προέρχεται από μία μεγάλη νίκη απέναντι στον Ηρόδοτο. Αυτό είναι το πιο χτυπητό παράδειγμα προκειμένου να οπλιστούμε με δύναμη, πάθος και σοβαρότητα για να τους αντιμετωπίσουμε».

Για τη σημαντικότητα των παιχνιδιών αυτών: «Αν είμαστε προσεκτικοί δεν θα έχουμε πρόβλημα. Όλα όμως αυτά τα παιγνίδια τα αντιμετωπίζουμε με τη δέουσα σοβαρότητα γιατί κι αυτά 3 βαθμούς δίνουν όπως τα πλέι οφ. Οπότε, όση αξία έχουν οι αγώνες στα πλέι οφ, άλλη τόση έχουν κι αυτοί του τρέχοντος πρωταθλήματος».

 

 

karta antonis garden