Γ' Εθνική

Πίτσος: Δύο πέναλτι δεν μας δόθηκαν με Πανακρωτηριακό

Συνέχεια δίνεται στην "κόντρα" του Γιούχτα με τον διαιτητή Τζάμο που διεύθυνε την αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής με τον Πανακρωτηριακό.

kritiko ergastiri soon

Πέραν του ότι θεωρεί ότι αδικήθηκε (σε δύο περιπτώσεις που ζήτησε πέναλτι) η ομάδα των Αρχανών εξανίσταται για τα όσα γράφει στο φύλλο αγώνος ο Τζάμος για τον Μιχάλη Φραγκουλάκη. Η τοποθέτηση του Γιούχτα επί του θέματος:

«Η διαιτησία ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής στο παιχνίδι του Γιούχτα με τον Πανακρωτηριακό, καθώς αρνήθηκε δύο πέναλτι υπέρ της ομάδας των Αρχανών, ξεσηκώνοντας έντονες διαμαρτυρίες. Μάλιστα, γι’ αυτό το λόγο έκανε τοποθέτηση μετά το παιχνίδι ο αρχηγός Μηνάς Τζανής όμως υπάρχει και συνέχεια στο όλο θέμα.

Κι αυτό γιατί ο διαιτητής Τζάμος, ο οποίος ανήκει στην ΕΠΣ Καστοριάς αλλά για επαγγελματικούς λόγους κατοικεί το τελευταίο διάστημα στο Ηράκλειο, πέρα από τα πέναλτι, έγραψε επιβαρυντικά πράγματα στο φύλλο αγώνα για τον Μιχάλη Φραγκουλάκη!»

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο προπονητής της ομάδας Μηνάς Πίτσος με δήλωσή του στη Facebook σελίδα του Γιούχτα, στην οποία εξιστορεί τα γεγονότα κι εκφράζει την οργή του:

«Ας αφήσουν επιτέλους ήσυχο τον Γιούχτα. Τους πειράζει η διαφορετική κουλτούρα που έχουμε εμείς στις Αρχάνες; Όλη η Ελλάδα είδε το video με τα δύο πέναλτι που δεν μας δόθηκαν και μπορεί ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του. Όμως ο συγκεκριμένος διαιτητής έκανε κάτι μετά το παιχνίδι που είναι ανήθικο.

Συγκεκριμένα, πήρα τους ποδοσφαιριστές μου εγώ ο ίδιος μέσα στα αποδυτήρια και κανείς δεν ήρθε σε επαφή με τον διαιτητή. Όμως ήταν μέσα στα αποδυτήρια των διαιτητών, άκουσε κάποιες φωνές μέσα από τα δικά μας αποδυτήρια και πήγε και έγραψε στο φύλλο αγώνα πράγματα που δεν ισχύουν για τον Μιχάλη Φραγκουλάκη.

Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, σε ένα παιχνίδι που τελείωσε χωρίς να συμβεί τίποτα. Δεν θα το αφήσουμε έτσι γιατί αυτός ο διαιτητής μάλλον ήθελε να μας δημιουργήσει πρόβλημα για τη συνέχεια.»

karta antonis garden