Γ' Εθνική

Ευχές του Ρεθυμνιακού στα νέα ΔΣ Επισκοπής, Αστέρα και Άρη Ρεθύμνου

Τις νέες διοικήσεις των σωματείων που θα εκπροσωπήσουν το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο στις Εθνικές κατηγορίες συγχαίρει ο Ρεθυμνιακός και τους εύχεται ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Η ανακοίνωση αφορά συγκεκριμένα τα νέα διοικητικά συμβούλια της Επισκοπής, του Αστέρα Ρεθύμνου και του Άρη Περιβολίων. Η σχετική ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού μέσω της Facebook σελίδας του:

«Το Δ.Σ. του Ρεθυμνιακού Α.Ο. έπειτα από την ανάδειξη των νέων διοικητικών συμβουλίων των ομάδων τις πόλης μας που μετέχουν στα πρωταθλήματα των Εθνικών κατηγοριών θα ήθελε να μεταφέρει τις πιο θερμές ευχές του για καλή και επιτυχημένη θητεία στον Πρόεδρο Μιχάλη Νικολιδάκη και τα υπόλοιπα μέλη της νέας διοίκησης του Α.Ο. Επισκοπής, στον Νίκο Παπαδάκη του Αντωνίου και τους συνεργάτες του στην διοίκηση του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου και στον Μανώλη Βαρούχα αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του νέου Δ.Σ. του ΑΟ Άρη Περιβολίων.

Ευχόμαστε ολόψυχα στους ανθρώπους που αναλαμβάνουν τις σημαντικές αποφάσεις των Ρεθυμνιώτικων συλλόγων να έχουν και αυτή την χρονιά, το σθένος, το κουράγιο και την επιμονή να φτάσουν στην επίτευξη των στόχων τους και όλοι μαζί στα ανταγωνιστικά πρωταθλήματα που λαμβάνουμε μέρος να πετύχουμε την καλύτερη εκπροσώπηση του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου στις Εθνικές κατηγορίες. Καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία σε όλους.»

karta antonis garden