Κύπελλο Χανίων

Οι μάχες των ημιτελικών: Ο πρόωρος τελικός και το ντέρμπι των ομάδων των Μουρνιών

Ο πρόωρος τελικός ανάμεσα σε Απόλλωνα-Πανακρωτηριακό είναι το σημείο αναφοράς για το πώς διαμορφώνονται τα ζευγάρια των ημιτελικών στο Κύπελλο Χανίων. Το άλλο παιχνίδι θα είναι κόντρα στις δύο ομάδες των Μουρνιών, Μινώταυρο και Ικαρο.

Ως εκ τούτου, δύο πραγματικά πολύ ενδιαφέροντες ημιτελικοί πρόκειται να διεξαχθούν σε λίγο καιρό για το Κύπελλο ΕΠΣΧ, όπου, αναμφίβολα, το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι είναι αυτό που θα μονομαχήσει στη Σούδα, με τον Απόλλωνα να υποδέχεται τον Πανακρωτηριακό. Οι δύο ομάδες θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι το ζευγάρι του τελικού, σε κάθε περίπτωση όμως θα μονομαχήσουν στα ημιτελικά.

Από την άλλη, το δεύτερο ζευγάρι είναι ανάμεσα σε δύο παραδοσιακές δυνάμεις του τοπικού, με τον Μινώταυρο να υποδέχεται τον Ικαρο.

Σε ό,τι αφορά τα παιχνίδια των προημιτελικών που διεξήχθησαν την Τετάρτη, ο Πανακρωτηριακός έκαμψε εύκολα την αντίσταση του Γρανίτη με σκορ 3-0 ενώ ο Μινώταυρος κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση απέναντι στον πολύ ανεβασμένο το τελευταίο διάστημα, Τιτάνα, τον οποίο κέρδισε στα πέναλτι με σκορ 3-1.

Αναλυτικά:

• Προημιτελικοί
(25) Πανακρωτηριακός-Γρανίτης 3-1
(26) Ικαρος Μουρνιών-Ηρακλής Νεροκούρου 1-0
(27) Μινώταυρος-Τιτάν 3-1 (πεν., κ.δ. και παρ. 0-0)
(28) Απόλλων-Θύελλα 1-0

• Ημιτελικοί
(29) Μινώταυρος-Ικαρος Μουρνιών
(30) Απόλλων-Πανακρωτηριακός

• Τελικός
(31) 30-29