ΟΦΗ

Νέιρα: Μ' έχει βοηθήσει πολύ ο Μεγιάδο (video)

Τις δικές του εκτιμήσεις για το προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι με το Βόλο κάνει ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Χουάν Νέιρα.

Ο Νέιρα μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV για τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίσει η Κρητική ομάδα το Σαββατιάτικο παιχνίδι. Επίσης ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στη συνεργασία που έχει με τον συμπατριώτη του, Μιγκέλ Μεγιάδο:

«Η ομάδα πάει πολύ καλά και δουλεύουμε πολύ δυνατά. Ακολουθούμε το πρόγραμμα του προπονητή κι αυτό έχει φέρει θετικά αποτελέσματα. Πρέπει να συνεχίσουμε την πορεία αυτή με ταπεινότητα και πολλή δουλειά.

Είδα τα προηγούμενα παιχνίδια του Βόλου, καθώς παίζουν και Αργεντινοί ποδοσφαιριστές εκεί. Έχει καλή ομάδα. Παρακολούθησα το ματς με τον Πανιώνιο. Είναι επικίνδυνη ομάδα, αλλά εμείς πρέπει να σκεφτούμε όνο τη δική μας απόδοση.

Ο Μιγκέλ (σ.σ. Μεγιάδο) με έχει βοηθήσει πολύ. Έχω ξαναπαίξει σε αυτή τη θέση. Ο Μιγκέλ διευκολύνει τη δουλειά. Με βοηθάει να παίρνω τη μπάλα από πίσω. Αυτό δεν το έκανα πριν. Έχουμε πολύ καλή επικοινωνία και αυτό είναι πολύ σημαντικό, όταν αγωνίζεσαι στη μεσαία γραμμή.»

karta antonis garden