Ακαδημίες

Στο Βαρύπετρο οι προπονήσεις της ακαδημίας Μινωταύρου

Ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής οι εργασίες για την αλλαγή του τάπητα στο γήπεδο του Μινώταυρου στις Μουρνιές, κάτι που "στέλνει" τα τμήματα της ακαδημίας του Μινωταύρου στο γήπεδο του Βαρυπέτρου.

Κατόπιν συμφωνίας με τον πρόεδρο του Χάλη οι ακαδημίες του Μινωταύρου θα προπονούνται για τις επόμενες εβδομάδες στο Βαρύπετρο. Η σχετική ενημέρωση της ομάδας των Μουρνιών και το ευχαριστήριο προς τον Χάλη και τον πρόεδρό του, Δημήτρη Μαρκογιαννάκη:

«Ξεκίνησαν σήμερα και αναμένεται να διαρκέσουν 20 μέρες περίπου οι εργασίες για την αντικατάσταση του τάπητα στις Μουρνιές. Ένα έργο πνοής για την ομάδα μας αλλά και την ευρύτερη περιοχή των Μουρνιών.

Σε λίγες μέρες η ακαδημία και οι ποδοσφαιριστές του Μινώταυρου θα μπορούν να προπονούνται και να αγωνίζονται σε ένα νέο και τελευταίας γενιάς τάπητα.

Οι εργασίες αυτές θα αναγκάσουν όλα τα τμήματα της ακαδημίας μας να "ξενιτευτούν" για τις επόμενες εβδομάδες. Για τον λόγο αυτό η διοίκηση του Μινώταυρου ήρθε σε επαφή με ομάδες που διαθέτουν γήπεδα στην περιοχή.

Η ομάδα του Χάλη Βαρυπέτρου και ο πρόεδρος κ Μακρυγιαννάκης Δημήτριος ανταποκρίθηκαν άμεσα και παραχώρησαν το γήπεδο που βρίσκεται στο Βαρύπετρο για τις προπονήσεις της ακαδημίας μας.

Τα τμήματα της ακαδημίας μας θα μπορούν να κάνουν προπόνηση στο γήπεδο του Χάλη για τις επόμενες δύο εβδομάδες κάθε Τρίτη Πέμπτη και Παρασκευή τις ίδιες ώρες που είχαν προπόνηση και στις Μουρνιές.

Αλλάζει δηλαδή μόνο το γήπεδο και για κάποια τμήματα και η ημέρα προπόνησης. Το ΔΣ του Μινώταυρου ευχαριστεί το ΦΊΛΟ σωματείο Χάλη Βαρυπέτρου το ΔΣ αλλά και τον Πρόεδρο του Χάλη, κ Δημήτρη Μαρκογιαννάκη.»

karta antonis garden