Ακαδημίες

Νέα ομάδα στα Χανιά: Φοίνικας!

Μία νέα ομάδα ιδρύθηκε στα Χανιά με το όνομα "Φοίνικας Χανίων - Ιταλική Ακαδημία", η οποία θα έχει έδρα στο Elpisniki.

Πρόκειται για Ακαδημία που θα απασχολεί παιδιά 5 έως 14 ετών, αγόρια και κορίτσια, η οποία αποτελεί "παιδί" της TOR TRE TESTE Θεσσαλονίκης (ιδρύθηκε το 2014). Η συγκεκριμένη Ακαδημία έχει συνεργασίες στη Δράμα, τα Γιαννιτσά, την Κέρκυρα, τον Βόλο, την Κύπρο και τώρα πλέον και στα Χανιά.

Οσον αφορά τον Φοίνικα Χανίων υπεύθυνος είναι ο πρώην πρόεδρος της Περγάμου Δημήτρης Ακουμιανάκης.

Η TOR TRE TESTE αναφέρει τα εξής για τον Φοίνικα Χανίων:

Μετά την Δράμα, τα Γιαννιτσά, την Κέρκυρα, τον Βόλο, την Κύπρο, (ευχόμαστε και στη Πάτρα τις επόμενες μέρες), τώρα και στα Χανιά η ΝΈΑ ΑΕΦ Ιταλική Ακαδημια.
Μια νέα αρχή με νέα όνειρα, μια νέα ομάδα με νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά, σας παρουσιάζουμε τον Φοίνικα Χανίων και είναι γεγονός.
Οι συνεργασίες συνεχίζονται ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!!!!!!!
Καλωσόρισες στην οικογένεια μας Κρήτη!!!

Ο Δ. Ακουμιανάκης για την ίδρυση του Φοίνικα αναφέρει τα εξής:

Ενας ΝΕΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!
Με ΜΕΓΑΛΗ μου χαρά σας ανακοινώνω την ίδρυση του νέου συλλόγου μας στα Χανιά και το όνομα αυτού Α. Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΧΑΝΙΩΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ.
Ο σύλλογος θα απασχολεί παιδιά 5 έως 14 ετών αγόρια και κορίτσια. ΑΡΧΕΣ, ΑΞΙΕΣ και ΙΔΑΝΙΚΑ του ποδοσφαίρου, αλλά και της κοινωνίας μας, γενικότερα θα είναι η "σημαία" μας.. Η έδρα μας, θα είναι οι σύγχρονες Αθλητικές εγκαταστάσεις "ELPISNIKI". Ευχαριστούμε θερμά τον ιδιοκτήτη των εγκαταστάσεων, Κουρκούτη Γεώργιο, για την συνεργασία, την στήριξη και την υποστήριξη του σε όλο αυτό το εγχείρημα, καθώς και για την προσφορά του..
Τα παιδιά της ακαδημίας μας, θα προπονούνται πλέον κάτω από το Ιταλικό πρόγραμμα προπονήσεων και έχουν την δυνατότητα να ταξιδεύουν στην Ρώμη για προπονήσεις κάτω από τα βλέμματα των Ιταλών προπονητών, να αγωνιστούν σε φιλικούς αγώνες με Ιταλικές ομάδες, να συμμετέχουμε σε τουρνουά στην Ιταλία, αλλά και άλλες πολλές εκπλήξεις, περιμένουν τα παιδιά μας.. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι τώρα θα υπάρχει προοπτική για να εκπληρωθεί ένα ποδοσφαιρικό όνειρο.
Οι προπονητές μας θα παρακολουθούν σεμινάρια σε Θεσσαλονίκη και Ρώμη θα γνωρίσουν και συνομιλήσουν με τους ανθρώπους της Roma και της TOR TRE TESTE.
Ένα όνειρο εκπληρώθηκε και τώρα, τα καλύτερα έρχονται για τα παιδιά μας στην Κρήτη.!
Περισσότερες πληροφορίες.....
Ακουμιανάκης Δημήτριος τηλ: 6980273358

 

karta antonis garden