Ακαδημίες

Αλλαγή "σκυτάλης" μετά από 18 χρόνια στην προεδρία της Ακαδημίας Ν. Κυδωνίας

Ιστορική αλλαγή "σκυτάλης" υπήρξε στην προεδρία της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας, αφού ο εκ των ιδρυτών και πρόεδρος για 18 χρόνια Σταύρος Μπαλαδάκης θα προσφέρει από άλλη θέση πλέον τις υπηρεσίες του. 

Λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Στ. Μπαλαδάκης θα συνεχίσει από τη θέση του αντιπροέδρου. Νέος πρόεδρος θα είναι ο επίσης εκ των ιδρυτικών μελών και μέχρι πρότινος μέλος του Δ.Σ., Σπύρος Αποστολάκης.

Baladakis
Ο Στ. Μπαλαδάκης

Στη ΓΣ της Ακαδημίας πάρθηκε η απόφαση για πλήρη συνεργασία με τον Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ, ολοκληρώνοντας και θεσμικά τη διαδικασία που ξεκίνησε από πέρσι.

Η ανακοίνωση της Ακαδημίας έχει ως εξής:

ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ «ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Δ. ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ»

Μετά από 18 χρόνια και λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων ο εκ των ιδρυτών της Ακαδημίας και μέχρι τώρα πρόεδρός της Σταύρος Μπαλαδάκης μπαίνει στην θέση του Αντιπροέδρου και την Σκυτάλη της Προεδρίας παίρνει ο επίσης εκ των ιδρυτικών μελών και μέχρι πρότινος μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Σπύρος Αποστολάκης.
Σημαντική επίσης είναι η απόφαση που πάρθηκε στην συγκεκριμένη Γενική Συνέλευση του Σωματείου με την οποία η «ΑΚΑΔΗΜΙΑ Δ. ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ» και ο «ΠΑΓΧΑΝΙΑΚΟΣ/Δ.Α.Α.Ο.Χ» προχωρούν σε πλήρη συνεργασία, ολοκληρώνοντας και θεσμικά την διαδικασία που έχει ξεκινήσει από πέρυσι.

Η ανακοίνωση για τη ΓΣ και το νέο ΔΣ έχει ως εξής:

Μετά την Γενική Συνέλευση που έλαβε χώρα την Δευτέρα 22/06/2020 στα γραφεία του συλλόγου στους Αγ. Αποστόλους και κατόπιν προσκλήσεως του πλειονοψηφήσαντος συμβούλου, Σταύρου Μπαλαδάκη την Δευτέρα 29/06/2020 συνεδρίασαν όλα τα νεοεκλεγέντα μέλη του σωματείου με θέμα τη σύσταση σε σώμα για το Νέο Δ.Σ της «ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Δ. ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ»
Κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας και με ομόφωνη απόφαση, η σύσταση του νέου διοικητικού συμβουλίου είναι η παρακάτω:
1. Πρόεδρος: Αποστολάκης Σπύρος
2. Αντιπρόεδρος: Μπαλαδάκης Σταύρος
3. Γενικός Γραμματέας: Μπασιά Αμαλία
4. Ταμίας: Γιακουμάκης Νίκος
5. Μέλος: Φραγκιαδάκης Νικός 

Ο Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας
Αποστολάκης Σπύρος Μπασιά Αμαλία

 

karta antonis garden