Παρασκήνιο

"Χαζομπαμπάς" ο "Μπότω"

O Γιάννης Μποτωνάκης έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς το βράδυ της Κυριακής (12/1), αφού η αγαπημένη του Μαρικίτα έφερε στον κόσμο το αγοράκι που οι δυο τους περίμεναν όλους αυτούς τους μήνες.

Αυτό θα μπορούσε να είναι σίγουρα το καλύτερο δώρο με την έλευση του 2020 για τον ποδοσφαιριστή του ΣΥΝΚΑ. Ενα δώρο το οποίο συνδυάστηκε την ίδια ημέρα με την μεγάλη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Ηρόδοτο με 1-0.

Οπως και να έχει για τον "Μπότω"... junior, μένει να φανεί εάν θα βαδίσει τα χνάρια του πατέρα του Γιάννη στο μέλλον και θα ακολουθήσει και αυτός τον χώρο του ποδοσφαίρου.

H ανακοίνωση του ΣΥΝΚΑ είναι η εξής:

Χαράς ευαγγέλια για τον Γιάννη Μποτωνάκη και την Μαρικίτα Μουντάκη, καθώς λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Κυριακής, το πρώτο “10αράκι” της οικογένειας είδε το φως της ζωής στην κλινική Τσεπέτη.

 

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ο μικρούλης κλωτσούσε… πολύ και ήδη σχεδιάζεται το ποδοσφαιρικό του μέλλον από τον επιτελικό μέσο της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Ο ευτυχής πατέρας, έχοντας στην αγκαλιά του τον μικρό, δεν έκρυβε πως αυτή ήταν η καλύτερη… ασίστ για γκολ της ζωής του!

Η διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ εύχονται στον μικρούλη τα καλύτερα, να είναι τυχερός και να έχει πάνω απ’ όλα υγεία.

Γιάννη και Μαρικίτα… να σας ζήσει!

Οι θερμότερες ευχές στον Γιάννη και τη Μαρικίτια και από την ομάδα του athlitiko

 

karta antonis garden