Παρασκήνιο

Τάτσης - Πετράκης: Από συνεργάτες... αντίπαλοι

Μία σημαντική ιδιαιτερότητα έχει το παιχνίδι Πλατανιάς-Καραϊσκάκης, αφού ως αντίπαλοι θα βρεθούν στα Περιβόλια δύο πρώην συνεργάτες.

Ο λόγος γίνεται για τους προπονητές των δύο ομάδων, τον Γιάννη Τάτση του Πλατανιά και τον Γιώργο Πετράκη, που εδώ και λίγες εβδομάδες είναι στο "τιμόνι" του Καραϊσκάκη. 

Οι δυο τους έχουν εξαιρετικές σχέσεις και μάλιστα είχαν κοινή πορεία για περίπου 1,5 χρόνο στον τότε ΑΟΧ/Κισσαμικό, που εν συνεχεία μετονομάστηκε σε ΠΑΕ Χανιά. Το καλοκαίρι του 2017 η διοίκηση της ομάδας εμπιστεύτηκε τον νεαρότερο προπονητή σε επαγγελματικές κατηγορίες, δίνοντας τα "κλειδιά" στον Γιώργο Πετράκη. Τότε για άμεσο συνεργάτη του κατέληξε στον Γιάννη Τάτση, έχοντας τις καλύτερες συστάσεις από τον πατέρα του Γιάννη Πετράκη, με τον οποίο συνυπήρξαν στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η πρώτη σεζόν κύλησε ονειρικά για τη χανιώτικη ομάδα, που με το νεανικότερο ρόστερ μπόρεσε να τερματίσει στην 4η θέση και να "φλερτάρει" για λίγο διάστημα και με την άνοδο στη Super League, αφού υπήρχαν σενάρια για αναδιάρθρωση που μπορεί να έφερνε άνοδο και για τον 3ο και 4ο της Football League.

Tatsis2

Η δεύτερη σεζόν έμελλε να μην βρει μέχρι τέλους ως συνεργάτες τους Γιώργο Πετράκη και Γιάννη Τάτση, αφού ο δεύτερος αποδέχθηκε την πρόταση του Πλατανιά, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία των "ερυθρολεύκων", που λίγο έλειψε να τους οδηγήσει στη Super League, χάνοντας κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο το "εισιτήριο" από τον ΟΦΗ.

Sxoli Uefa Pro a fasi

Παρά το γεγονός ότι ακολούθησαν χωριστούς δρόμους από τον Οκτώβριο του 2018 οι σχέσεις τους παραμένουν σε εξαιρετικό επίπεδο, ενώ είναι και συμμαθητές στην 7η Σχολή UEFA Pro.

 

karta antonis garden