Συνεντεύξεις

Νικολίτσης: Είπα αμέσως το «ναι»

Ο Αστέριος Νικολίτσης θα υπερασπίζεται την άμυνα του Πανακρωτηριακού τη νέα σεζόν. Ο νέος ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών Χανίων μιλά στο athlitiko για τη νέα χρονιά, τον ερχομό του στο Ακρωτήρι αλλά και για τη νέα μορφή της Γ’ Εθνικής.

Ο 28χρονος αμυντικός (27/11/91) φόρεσε την περασμένη σεζόν όπως είναι γνωστό τη φανέλα της Παλαιόχωρας ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στην Ηλιούπολη και τον Πιερικό.

Πλέον μπροστά του βρίσκεται η πρόκληση του Πανακρωτηριακού στη Γ' Εθνική, με τη διοίκηση όπως αναφέρει χαρακτηριστικά να κινείται στην ίδια φιλοσοφία με αυτόν σχετικά με το ποδόσφαιρο κάτι που τον έπεισε να υπογράψει στην ομάδα.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του στο athlitiko.

Για τον ερχομό του στο Ακρωτήρι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του Πανακρωτηριακού. Από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε τους ανθρώπους της διοίκησης είπα κατευθείαν το "ναι". Τους ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη που δείξανε στο πρόσωπό μου. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά να έχουμε με υγεία και πραγματοποίηση των στόχων μας».

nikolitsis asterios 1

Για τη φιλοσοφία της ομάδας του: «Η συμφωνία ήρθε αφού συζήτησα με τους ανθρώπους της ομάδας και είδα ότι κινούμαστε στην ίδια φιλοσοφία όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Είδα μια σοβαρή ομάδα, με πλάνο και ανθρώπους γύρω από την ομάδα που ξέρουν πολύ καλά το τι κάνουν».

Για τους στόχους της νέας χρονιάς: «Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να μπορέσω μέσα και από τη δική μου προσπάθεια να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

nikolitsis3

Για τον κρητικό όμιλο: «Θεωρώ ότι είναι πολύ σωστή κίνηση, κυρίως όσον αφορά το οικονομικό. Πέρσι οι ομάδες μπήκαν στη διαδικασία πολλών εξόδων με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Οσον αφορά τα αγωνιστικά θέματα ανέκαθεν οι κρητικές ομάδες ήταν δυνατές, οπότε είμαι σίγουρος ότι και φέτος θα δούμε ένα ποιοτικό πρωτάθλημα».

Επιμέλεια: Γιάννης Τσοκάνης

karta antonis garden